DIY: Maskertjes maken

7 Jul

Hi lieve lezeressen,
Image
In de vakantie heb je wel eens van die dagen dat je je verveelt, en dat herken ik ;’)  Daarom weer eens een leuke Do-It-Yourself post. Deze keer zelf maskertjes maken! Dit kan natuurlijk alleen, maar het is vooral leuk om te doen met vriendinnen. Ik heb een paar handige maskertjes opgezocht die makkelijk te maken zijn en waarvoor je geen ingrediënten nodig hebt die bijna nergens verkrijgbaar zijn.

Honing masker
Nodig: 1 theelepel honing en  1 theelepel yoghurt.
Mix deze 2 dingen door elkaar heen voor een lekker maskertje. Het is voor alle huid typen geschikt en geeft je gezicht een heerlijke boost!

Bananen masker
Nodig: 1 banaan, 1 theelepel honing en een sinaasappel.
Mix de banaan en de honing door elkaar en voeg een paar druppels vocht van de sinaasappel toe. Dit maskertje is erg geschikt voor een vette huid.

Chocolade masker
Nodig: 4 eetlepels cacao poeder en 4 eetlepels volle melk.
Mix de ingrediënten door elkaar heen tot dat je een stevig mengsel hebt, als hij te waterig is voeg er dan nog wat cacao aan toe. Het helpt om je poriën te verkleinen.

Avocado masker
Nodig: 1 avocado en een half kopje honing.
Mix deze 2 dingen door elkaar heen en breng het op je gezicht aan. Dit masker is echt geschikt voor de droge huid. Let wel op dat je niet een te harde avocado koopt, want die kan je haast niet door elkaar heen mixen.

Perziken masker
Nodig: halve perzik en een eetlepel honing.
Mix deze dingen door elkaar heen en breng het op je gezicht aan. Laat de perzik wel goed uitlekken anders krijg je een veel te nat masker. Dit maskertje is geschikt voor een normale huid.

Tip: Maak voordat je een maskertje op doet altijd je gezicht schoon.

Ga jij zelf een maskertje maken? Of heb jij al eens zelf een maskertje gemaakt? Laat een reactie achter (hiervoor hoef je geen eigen blog op wordpress te hebben!).

xoxo Lisanne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: