TIP: doucheschuim & bodycrème van Rituals

11 Jul

Hey meiden,

Ik wil een soort van kleine ‘review’doen over de doucheschuim Zensation en de bodycrème Magic Touch van Rituals. Ik was over deze twee producten namelijk erg enthousiast! Ik kwam hierop omdat mijn moeder deze laatst had gekregen. Toen zij de doucheschuim en bodycrème voor het eerst gebruikte zei ze dat deze heel lekker roken, natuurlijk wilde ik deze daarom ook wel uitproberen en ze roken inderdaad echt super lekker!

ImageImage

Eerlijk gezegd koop ik nooit iets van Rituals, dat komt omdat de producten van dit merk namelijk niet echt goedkoop zijn, en ook niet alles er van vind ik even lekker ruiken, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.

Eerst wat ik vind van de doucheschuim. Om de doucheschuim aan te brengen hoef je geen washandje of iets anders te gebruiken. Je kunt wat op je hand spuiten of direct op je huid aanbrengen. Gelijk wanneer je het op je huid spuit lijkt de doucheschuim nog een gel, maar als het in aanraking met water komt veranderd de gel in schuim. Net zoals bij scheerschuim dus. Dit vind ik echt heel handig! De doucheschuim ruikt heel lekker naar kersen en een beetje vanille. Hij ruikt dus lekker zoet, en daar hou ik wel van.

Nu wat ik vind van de bodycrème. Deze gebruik je net zoals andere bodycrèmes en bodylotions. De bodycrème trekt snel in, dat is iets wat ik erg fijn vind, want ik hou er niet van als je huid zo lang plakkerig aan blijft voelen. Na het gebruik van de doucheschuim en deze bodycrème voelt je huid weer lekker zacht aan. De bodycrème ruikt net zoals de doucheschuim, dus ook super lekker! Producten van het merk Rituals zijn dan wel niet goedkoop, maar ik vind het deze twee producten echt waard!

Een flesje doucheschuim van 200ml kost €7,90 en een flesje van 50ml kost €3,90. De body crème is verkrijgbaar in een pot van 200ml, dat kost €14,50 en in een tube van 70ml die kost € 4,90.

Gebruik jij producten van Rituals? Wat vind jij er van?

Veel liefs,
Lisanne xo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: