Troyes

8 Sep

Hi lieve lezeressen,

Zoals beloofd zou ik nog foto´s van Troyes met jullie delen. Het is inmiddels alweer ruim drie weken geleden dat ik terug kwam van mijn vakantie in de Dordogne. We gingen hier met de auto heen en omdat dit nogal een stuk rijden is vanuit Nederland, wilden we een overnachting doen in het noorden van Frankrijk. Uiteindelijk kwamen we uit bij Troyes. Dit scheen een leuk stadje te zijn en daarom zouden we er niet één nacht verblijven, maar twee. Doordat we twee nachten in een hotelletje in Troyes verbleven, konden we een hele dag besteden in de stad. En een leuk stadje is het zeker!

In eerste instantie wilde ik graag outfitfoto´s maken in Troyes, maar omdat we de tassen gewoon in de achterbak van de auto hadden laten liggen kon ik niet uitgebreid een outfit uitzoeken voor de dag dat we in Troyes waren. Ik had kleding die bovenin mijn tas lag gepakt, want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ik vond mijn outfit dan wel niet echt artikelwaardig, maar ik wilde ook graag wat foto’s van de stad delen. Vandaar heb ik nu een mix van enkele outfitfoto’s en foto’s van het stadje gemaakt.

Troyes 1Troyes 2Troyes 3Troyes 4Troyes 5Troyes 7Troyes 8Troyes 9Troyes 10Troyes 11
Check deze bomen!! Te leuk!

Top – H&M // Bandeau – CoolCat // Shorts – Simply Chic // Schoenen – Converse // Armbandjes – uit Spanje

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ik vind dit écht een leuk stadje. Troyes is heel mooi en gezellig en er zitten ontzettend veel leuke winkels (onder andere Pimkie en Sephora). Er is voor iedereen wel wat te doen. Er zijn kerkjes, je kunt er goed winkelen en in het parkje met fonteinen kun je fijn zitten. ’s Avonds als het donker is, wordt het stadje ook nog mooi verlicht. Ik vind Troyes zeker een tip als je een paar daagjes weg wilt naar het noordoosten van Frankrijk of hier wellicht ook wilt overnachten.

Hebben jullie een plaats waarvan je denkt dat iedereen het moet zien?

Liefs,
Lisanne xo

Advertenties

2 Reacties to “Troyes”

  1. Mariëlle 08/09/2014 bij 08:02 #

    Het ziet er inderdaad leuk uit!

  2. thefashiondriveway 08/09/2014 bij 20:46 #

    De stad heeft echt een gezellig sfeertje hangen! Vooral de foto met de draaimolen vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: